- SANITAIR
- GAS EN WATER
- DAK, ZINK EN LOODGIETERSWERK
- CV INSTALLATIES
- MECHANISCHE VENTILATIESYSTEMEN
06-51367192
0299-438766
  • Duijker Installatie Service
  • Duijker Installatie Service
  • Duijker Installatie Service
  • Duijker Installatie Service
Previous Next

Gas, Water & Sanitair


Duijker Installatie Service is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van gas-, water- en sanitair- installaties. Wij installeren voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker. Van het installeren van een enkele kraan tot en met complete badkamers in uw woning; wij beschikken over ruime ervaring en expertise. Wij kunnen in samenspraak met u een ontwerp maken voor een nieuwe badkamer en/ of toilet. In de showroom van onze leveranciers kunnen wij ook een afspraak maken waarbij wij u al het sanitair kunnen tonen. Daarnaast kunnen wij aanpassingen aanbrengen in uw huidige sanitair van uw toilet of badkamer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van ergonomisch sanitair. Van advies tot uitvoering kunnen wij u adviseren voor de juiste keuze. Tevens kunnen wij volledige sanitaire ruimtes plaatsen in bedrijfsgebouwen. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen onze mensen met u overleggen. Wij adviseren u over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden. Hierdoor bent u jarenlang tevreden over uw badkamer en toilet. Duijker Installatie Service: Uw leverancier in sanitair voor Purmerend en omstreken.
 

Onderhoud

Verder biedt Duijker Installatie Service u de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten voor nieuw aangeschafte CV ketels, dit als extra service. Een maal per jaar wordt er zo nodig onderhoud verricht. Een cv-ketel moet jaarlijks schoongemaakt en nagekeken worden. Onderhoud is noodzakelijk en werkt vooral preventief. Jaarlijks wordt een behoorlijk aantal toestellen vroegtijdig vervangen, die met regelmatig onderhoud mogelijk nog jaren hadden kunnen functioneren. Verder kan slecht onderhoud tot levensgevaarlijke situaties leiden.
 
Met een CV-onderhoudscontract voorkomt u overmatige slijtage en dat betekent minder kans op storingen. Bovendien wordt de afstelling van de ketel in de gaten, om onnodig warmteverlies te voorkomen. Tijdens de inspectie wordt de installatie gereinigt en afgesteld, verder wordt er geïnspecteert op zichtbare gebreken, zoals lekkages. Verder wordt de werking van de elektrische apparatuur en de algemene werking van de installatie gecontroleerd. Als uw installatie in goede conditie is, is het mogelijk dat de inspectie binnen een kwartier klaar is. Het kan ook voorkomen dat het wat langer duurt. De ene installatie vraagt nu eenmaal meer onderhoud dan de andere.
onze-diensten
onze-leveranciers
onze-links